کریمزاده با تاکید بر تحول درآمدی سهماهه نخست سال جاری گفت: «در سه ماه نخست امسال درآمد رایتل به نسبت سه ماه نخست سال قبل 46درصد رشد داشته است که این بیانگر اثربخشی نگاه مدیریتی شستا برای ایجاد تحول ساختاری در رایتل است که میتواند منجر به بستر مناسب برای استراتژیهای بلندمدت شود.
مدیرعامل رایتل در گزارشی به هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی از رشد 18درصدی درآمد رایتل در 6ماه اخیر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، بنابر اعلام رایتل، نشست مشترک هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی و شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی با اعضای هیأت مدیره، معاونان و مدیران شرکت خدمات ارتباطی رایتل بهمنظور بررسی پروژه اجرای طرح بزرگ تأمین اجتماعی الکترونیک برگزار شد.
محمدحسین عادلی، رئیس هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت تقویت رایتل «بهعنوان یک اپراتور هوشمند گفت»: در آیندهای نهچندان دور صنعت ICT در زندگی مردم اهمیت بسیاری پیدا میکند و لذا این مهم است که رایتل بتواند با برنامهریزی هدفمند سهم مهمی برای ایجاد ارزشافزوده داشته باشد و قطعاً با توانمندی موجود این مهم دور از واقعیت نیست.
وی تاکید کرد: این سازمان از اقدام برای ارائه خدمات بهتر به بیمهشدگان تأمین اجتماعی استقبال میکند و البته که رایتل نیز برای همین مهم حضور دارد و لذا با توجه به اهمیت الکترونیکی شدن پروندههای بیمهشدگان و اسناد در جلسه معینی به بررسی پتانسیلهای آماده رایتل برای تحول ساختار خدماتی سازمان تأمین اجتماعی میپردازیم.
همچنین محمد رضوانیفر، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی با اشاره به رشد درآمد شرکتهای زیرمجموعه شستا گفت: در یک سال اخیر با روند رو به رشد مناسبی ازنظر کسب درآمد مواجه بودهایم و برخی از شرکتها رشد درآمدی قابلتوجهی داشتهاند؛ اما باید گفت رایتل به دلیل بدهی و زیانهای حاصل از توسعه زیرساختها شرایط سختی را ماههای اخیر داشته ولیکن قطعاً با حمایت و سرمایهگذاری مناسب و وجود توانایی مدیریتی و روند رو به رشد فعلی میتواند به درآمدزایی مورد انتظار برسد.
مدیرعامل رایتل: رشد 18درصدی درآمد رایتل در 6ما اخیر
در ادامه سعید کریمزاده، مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد 6ماه اخیر مدیریت خود و بررسی آن نسبت به زمان مشابه قبلی گفت: «در 6ماه اخیر شرکت رایتل علاوه بر کاهش قابلتوجه هزینهها با رشد 18درصدی درآمد مواجه بوده و این در حالی است که در سال 97به علت افزایش هزینهها این مجموعه با انباشت بدهی و زیان مواجه شده بود که با برنامهریزی مناسب و حمایت شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی به سمت کاهش آن حرکت میکنیم.
کریمزاده با تاکید بر تحول درآمدی سهماهه نخست سال جاری گفت: «در سه ماه نخست امسال درآمد رایتل به نسبت سه ماه نخست سال قبل 46درصد رشد داشته است که این بیانگر اثربخشی نگاه مدیریتی شستا برای ایجاد تحول ساختاری در رایتل است که میتواند منجر به بستر مناسب برای استراتژیهای بلندمدت شود.
وی در ادامه تاکید کرد: «با فعالسازی و بهروزرسانی طرحهای جذب مشترک ازجمله طرح تأمین اجتماعی، روند جذب مشترکان در این اپراتور افزایش قابلتوجهی یافت. فروش و توزیع سیمکارت در این دورهی سهماهه به بیش از 1.700.000رسید که نسبت به سهماههی قبل از آن با رشد 3.16برابری مواجه شد.
کریمزاده افزود: «در انتهای اردیبهشتماه 98تعداد تجمعی مشترکین فعال رایتل به بیش از 5.4میلیون مشترک فعال 3ماهه و حدود 4.4میلیون مشترک فعال یکماهه رسید.
مدیرعامل رایتل خاطرنشان ساخت: سازمان تأمین اجتماعی بهعنوان سهامدار رایتل میتواند با حمایتهای متمرکز و هدفمند ما را در مسیری که برای عبور از بحران انباشت زیان و بدهیهای گذشته آغاز کردهایم یاری کند و این مهم قطعاً با اصلاح ساختار و تحقق برنامه استراتژیک رایتل در سال 98برای ورود به بازار سرمایه که در ابتدای سال به شستا ارائهشده است محقق خواهد شد.
وی به افزایش رشد درآمدی زیرمجموعههای هلدینگ رایتل اشاره کرد و گفت: «علاوه بر شرکت خدمات ارتباطی رایتل، گروه شرکتهای داتک در 6ماه اخیر به رشد 15درصدی نسبت به مدت مشابه قبل از آن دستیافته و این امر بیانگر توجه ویژه سهامداران به تحقق برنامهها و رشد صنعت ICT در مجموعه شستا است.
کریمزاده کنترل و کاهش هزینهها را یکی از سیاستهای اصلی شرکت رایتل عنوان کرد و افزود: مدیریت هزینههای ارائه خدمات و هدفمندی تبلیغات و بازاریابی موجب کاهش هزینههای شرکت و افزایش کیفیت خدمات به مشترکان، استفاده از ظرفیتهای سازمان تأمین اجتماعی با تحول رویکرد تجاری رایتل موجب افزایش درآمدها شده است و تا پایان سال جاری بیش از 90درصد از برنامه پیشبینیشده محقق میشود.
به گزارش ایسنا، مینا مهرنوش، عضو هیأت مدیره و معاون تجاری رایتل نیز با اشاره به رویکرد رایتل برای ارائه خدمات هوشمند در قالب اپلیکیشن به بیمهشدگان تأمین اجتماعی گفت: «رایتل از این آمادگی برخوردار است که برای تمامی ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی از جمله بیمهشدگان، مستمریبگیران، ارائهدهندگان خدمات درمانی و کارفرمایان از طریق اپلیکیشنهای طراحی شده خدماتی از جمله دفترچه الکترونیکی، امضا الکترونیکی همراه و پرداخت همراه را ارائه نماید که این مهم موجب رضایت ذینفعان خواهد بود.